ann carefull-thuisverpleging carefull thuisverpleging verpleging rupel rupelstreek hemiksem rumst reet boom niel schelle aartselaar wilrijk

Ann Lambrechts

Na mijn opleiding A1 verpleging (optie psychiatrie) ben ik begonnen op de dementie-afdeling van Maria Boodschap. Hier heb ik leren omgaan met dementie, oud worden en stervensbegeleiding.

Ik ben daarna jarenlang als zelfstandig verpleegkundige werkzaam geweest. Na de komst van mijn 3e kind, ben ik terug in loondienst gegaan als hoofdverpleegkundige in een woonzorgcentrum in Antwerpen. Toen ik besloot dichter bij huis te gaan werken, kwam ik op de afdeling heelkunde in AZ Rivierenland in Rumst terecht.

Elya carefull-thuisverpleging carefull thuisverpleging verpleging rupel rupelstreek boom rumst reet hemiksem niel schelle aartselaar wilrijk

Elya Verschueren

Ik ben na mijn opleiding bachelor in de verpleging verschillende jaren werkzaam geweest op de afdeling heelkunde in AZ Rivierenland te Rumst.

Daar heb ik mij kunnen toeleggen op het verpleegtechnische aspect binnen de zorg. Ik heb me hier kunnen ontwikkelen tot een ervaren verpleegkundige die zeer stressbestendig is.

Als vrijwilliger bij het Rode Kruis heb ik ook een aantal jaren hulp geboden bij verschillende gelegenheden.

Uiteindelijk ben ik in de thuisverpleging terecht gekomen.


onze medewerkers :

Evi

Ik ben Evi.

Ik werk in het ziekenhuis Rivierenland te Rumst.

Ik heb hier 7 jaar op de afdeling heelkunde gestaan en ben nu actief als diabetes-educator. Al een tijdje doe ik ook thuisverpleging in bijberoep.

Naast de courante dagelijkse verzorging, neem ik binnen Carefull de rol als referentieverpleegkundige voor diabetes op mij.

Wil je een luisterend oor en een schouderklopje, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Kimberly

Ik ben Kimberly.

Ik heb geleerd om op een creatieve manier met zorg om te gaan tijdens mijn stage in Afrika.

Ook heb ik op de dagkliniek in Rivierenland te Rumst veel ervaring op gedaan zowel op verpleegtechnisch als op menselijk vlak.

In het MS centrum heb ik een jaar gewerkt met veel passie. Het woon- werkverkeer was te zwaar en ik ben zo in de thuisverpleging beland. Ik heb ondervonden dat hier mijn hart ligt.

Sandra

Ik ben Sandra.

Ik werk momenteel ook nog in de mobiele equipe in Mechelen.

Dat wil zeggen dat ik zo wat van alle markten thuis ben.

Door mijn 20 jaren ervaring in het ziekenhuis en in de thuisverpleging weet ik van aanpakken.

Ik kan hierdoor goed met stressvolle situaties omgaan maar ik ben ook altijd in voor een babbeltje en een grapje.

Stefanie

Ik ben Stefanie.

Afgestudeerd in 2013 en enkele jaren ervaring op het operatiekwartier.

Daarna ben ik begonnen als verpleegkundige op het dagziekenhuis oncologie/chirurgie in Rivierenland te Rumst. Door mijn grote interesse voor oncologie ben ik aan mijn postgraduaat in deze richting begonnen.

Deze ervaringen komen mij erg van pas in de thuisverpleging. Ik combineer graag kennis met empathie en humor. Thuisverpleging is mijn nieuwe passie.


carefull-thuisverpleging carefull thuisverpleging verpleging rupel rupelstreek hemiksem rumst reet boom niel schelle aartselaar wilrijk

We hebben onze harten en breinen bijeen gebracht en zo is cArEfull ontstaan. 

Deze naam zegt wie we zijn: 

De A en de E staan voor onze namen in cArE.
Wij zorgen 
Full voor een volledige zorg, waar we vol voor gaan.
Maar we doen dit carefully: op een voorzichtige, zorgvuldige manier.


Ons cArE
full motto omvat dan ook waar we voor staan. . .

zorg met een lach - een lief gebaar

wij staan altijd voor u klaar